info@fromenteau.eu

 Welkom in B&B Fromenteau

Waar alles kan en (bijna) alles mag!

Voor een paar relaxte vakantiedagen in een gemoedelijke sfeer ga je naar B&B Fromenteau in de Morvan. Het huis Fromenteau staat aan de rand van het dorpje Ternant boven op een heuvel. Zowel vanuit uw kamer als vanaf het terras heeft u een magnifiek uitzicht op het dorp en de omgeving. Door zijn centrale ligging biedt een verblijf in de B&B Fromenteau u de gelegenheid om een stop te maken op weg naar uw vakantieadres ergens anders in Frankrijk en om de schitterende omgeving van Ternant te ontdekken.

Door de kleinschaligheid van onze B&B is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht voor onze gasten. Er zijn twee kamers in de B&B, een ouderslaapkamer en een kinderkamer. Wij kunnen daardoor ook gezinnen huisvesten. De kinderkamer (ruimte voor 2 kinderen) wordt alleen in combinatie met de ouderslaapkamer verhuurd. Voor een baby of peuter is er een ledikantje en een kinderstoel.

Onze gasten hebben een eigen badkamer en toilet. De zeer ruime hal bij de kamers is voorzien van een gezellig zitje, tv (Nederlands en Frans) en een koelkastje. Koffie en thee kan je zelf maken, alles staat klaar. Op het terras kan je genieten van het schitterende uitzicht. Gebruik wasmachine is mogelijk en uiteraard is er gratis Wifi.

Het uitgebreide ontbijt bestaat uit brood, muesli, yoghurt, honing en huisgemaakte jam. Diverse soorten kaas en vleeswaren. Wij serveren het ontbijt op het terras of in de kamer met een schitterend uitzicht op de omgeving.

Maar er is meer dan een goed ontbijt. Wandelaars of fietsers kunnen een lunchpakket bestellen voor onderweg.  Op verzoek verzorgen wij een eenvoudige table d’hôtes, een maaltijd bestaande uit een hoofd- en nagerecht inclusief 1 glas wijn voor €  12,50 p.p., kinderen € 5.

Op zomerse avonden kan je gezellig (na)tafelen op ons terras genietend van het uitzicht en de rustige vredige sfeer die de omgeving uitstraalt.   

   

       

Bed 200 x 180 

 

zitje

 

Badkamer

 

Tafel

 

 

           

De gezellige zithoek

 

De koffie hoek

 

Koelkastje, wijn en glazen

 

Uitzicht vanuit de kamer

 

 

 

           

Voorkant huis

 

Voorkant huis

 

Achterzijde

 

Uitzicht vanuit de tuin

 

 

Top